Jsi vším a jsi vše, chci tobě sloužit mše

Jsi vším a jsi vše, chci tobě sloužit mše

Anotace: snad nejvíc nejzamilovanější vyznání...........

Jsi má odměna, ale i můj trest,
jsi bol, co v srdci nelze snést.
jsi Prométheovým trestem a mým hříchem,
jsi rajskou hudbou andělů nesoucí se tichem.
Jsi součást mé duše i těla,
jsi ruchem spánku, salvy z děla.
Jsi polibkem a mojí duší,
jsi poletuchou, co mou mysl ruší.
Jsi má touha, co neumírá,
jsi dlaň, co mé srdce svírá.
Jsi má noc a jsi můj den,
jsi bdění a můj sladký sen.
Jsi má bolest, jsi má naděje,,
jsi andílek, co se usměje.
Jsi vše, co smysl má
já jsem ty a ty jsi já.

Chci vedle tebe být,
Nechci už jen snít.........
Autor L. Šebestián Borský, 27.12.2009
Přečteno 663x
Tipy 6
Poslední tipující: don Kamilo, hypertenze, Kallkaa, Jan Christian Hán, JA.RO.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí