Vánoční melancholická

Vánoční melancholická

Anotace: V hlavě se usadila, ale než se nechala hodit do wordu, tak to trvalo věčnost:P

Po roce už je tu zas
ten radostný a milý čas
vánoční.
Čas naděje a míru,
proč jen já mám v srdci díru?
Jdu sama bílou tmou,
čisté city rudě žhnou.
Vločka sněhu na mé dlani,
nejspíš nevzpomněl si ani.
V tom městě tichém půlnočním.
V tom čase milém vánočním.
Kdy ožívají pověsti
a lidé věří na štěstí.
Kdy lidé milí jsou-li k sobě,
přinese jim dary robě.
Ten radostný a milý čas
už je pryč.
Teď zas meč tas
a hlavu vztyč.
Proti všem a všemu
a nejvíce snad proti němu…
Autor Štička, 27.12.2009
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Miroslav Možný, susana načeva, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí