Viúúúúú, jedou cajti
S nehasnoucí žízní po zážitcích
opouštím chodník s jeho davy
a ocitám se na silnici
Viúúúú
Mým tělem projel dealer
a naplnil mě rozkoší a peklem.
(jede svejch 15 minut slávy)
Viúúúú
To byli policajti, šťastný, že maj práci.
Brrrm. Brrrrm
Rodina s dětmi ....
vidím domácí násilí, hádky a facky,
prostě auto bez špetky lásky
Někdy mám pocit, že ty sirény a cajti
jezděj za jinými auty, než by vlastně měli.
Viúúúúúúúúúúúúúúú.........................
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Larey
Komentáře (0)