Jsi..
Anotace: Je ticho, když o Tobě přemítám
Jsi prázdná skříňka pandořina
Jsi jehličnan v doubravce
Jsi bližší mi, než Kateřina
Jsi lehkým soustem pro dravce.
Jsi jasmínem v ranním čaji
Jsi námrazou v předjaří
Po níž klouži, neroztaji
Jsi lehká, jak pápěří.
Jsi veletoč akrobata
Jsi vánočním cukrovím
Chutnáš mě, ač bila pátá
Nikomu to nepovím...
Komentáře (5)
Komentujících (3)