Štětec pandořiny skříňky
Anotace: Jen pro Tebe, noční vílo.
Kreslíš mi na víčka
Štětcem Leonardovy říše
Pomocí lyry bájných andělů,
Voláš mě do vína fénixovy číše
A dáváš mi z ní pít
Naši spoutanou lásku.
Necháváš mě snít,
Letět na Tvých křídlech
A stavět domečky pro panenky,
Kde rostou růže bez trnů,
Kde křišťálové sedmikrásky
Jsou důkazem zaprášené lásky.
A pandořina skříňka
Je skryta v očích jestřábů,
Aby motýli mohli letět ke hvězdám,
Říct jim, že pohádky žijou
V nás.
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: Frr, Markéta G., fuu, susana načeva, Labanda, Vlk v rouše, Psavec, zelená víla, Larey, J's .., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)