Moje srdce
Anotace: Moje srdce smutné je...
Moje srdce rozpláče se,
když na Tebe vzpomenu.
Slzy ronit nedokážu,
ačkoli jsou na krajíčku.
Do duše mi zima vlezla,
spousty sněhu navála.
V žilách místo krve, led mi tělem putuje.
Pomalu se ztrácím v mlze,
kdo mi z nouze pomůže?
Moje srdce nevzdává se
a s úzkostí bojuje.
Duše už je zavátá,
a bojovat nemůže.
Srdce chladne každým tepem,
přesto v lásku věřím dál.
Snad jednou led rozpustí se
a ze srdce zmizí žal.
Komentáře (2)
Komentujících (2)