Jen vzpomínky
Zabaluji přání
do vzpomínek.
Nikdo nemá zdání
kam se vine.
Posílám Ti štěstí
do života.
Čekej zítra k šesti
kamelota.
Odpouštím ti jizvy
na duši.
Končím se svou přízní,
netušíš.
Zavírám si vrátka,
cestu zpátky.
Budou z toho jatka,
děs a hádky.
Neumím se bránit,
hojím rány.
Chtěl’s mě zase zranit,
slyším hrany.
Přečteno 413x
Tipy 26
Poslední tipující: enigman, WAYWARD, vodnař, Bíša, Labanda, susana načeva, modrá..., labuť, kuskus pruhovaná, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)