Tanec

Tanec

Anotace: jednou na plese...

Už nejsme my
Jen ty a já.
Dávno tomu,
co byli jsme spolu.
Teď tančíme proti sobě
každý s jinou osobou
Není to sen,
i když zdává se mi o tobě.
Nevím, jak dokážu se vyrovnat
s prohrou.

Z očí do očí
přesto každý sám.
Někdy si říkám
Proč neveze nás stejný kočí.
Proč cesty se nám rozdělili
A v jednu se už nespojili.

Stěží držím slzu v oku
Ty v náručí držíš
překrásnou holku.
A povídáš si se mnou z očí do očí
Pokaždé když se k tobě
mé tělo otočí

Už si se mnou prosím nehraj
Nedívej se na mě tak
Vždyť dělí mě od tebe černý mrak.
Autor sinoraLee, 28.12.2009
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Hony15677, PANGÁSIUS, Ejí, Lili Holiday, Larey
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem zažila...

30.12.2009 21:59:00 | Ejí

bolí :(

29.12.2009 00:53:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí