O neštěstné lásce
Anotace: Sonet? Pokud ano, tak je můj první. Děkuji
Nejsem sama
Jsem teď s ním
Nemilována
O lásce a důvěře sním
To jsem tedy dopadla
Jako malá holka
Jeho láska mě okradla
Mého srdce je půlka
Moje duše kdysi nevinná
Je černější než gabro
Vlastně žádná novina
Moje srdce tvrdé jako kámen
Už nechci jet ten závod
Zaplatila jsem drahý nájem
Přečteno 442x
Tipy 24
Poslední tipující: Zasr. romantik, enigman, Patěnka, Nomad, harmony, susana načeva, Larey, hašlerka, Mbonita, modrá..., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)