pro lepší rok 2010
dívám se, dívám,
jestlipak v tenhle rok,
já doputoval ve své mysli,
aspoň o jedinej krok...
Dívám se,dívám,
co čas mi letos vzal,
kolikero zážitků
já těstkně promrhal ...
Dívám se,dívám
jak lidem život plyne,
a jak jejich hlava,
myšlenkami kyne....
Dívám se,dívám
zač a proč já tu jsem
zdalipak zbytečně
nepromrhám dnem ....
Už nedívám se,nedívám
po kom já tu snil
kdo po nocích a ve dne
v mojim srdci byl.....
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Lenullinka, M.a.t.y.s.e.k, Bíša, losberundos, Agniezka
Komentáře (0)