Tma a chlad
Anotace: Chtěl bych Tě tu mít,svou krásnou květinu!
Sbírka:
Životní láska
Chtěl bych Tě tu mít,svou krásnou květinu!
Bezstarostnou láskou žít,světlo bez stínu!
Chtěl bych Tvůj smích,teplo Tvého slunce!
Být oporou Tvé lásky,navždy pro Tvé srdce!
Budeš navždy mým snem,nebem bez mráčku!
Náručí plné lásky,s trylky malých ptačích zpěváčků!
Miluji Tě lásko a bez Tvé sluneční záře umírám!
Tma a chlad mne obestírá a cítím se tu tak sám.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)