Životní lásce
Anotace: Kateřině /25.11.2009/
Dnes je lásko Tvůj sváteční den,
dnes je Tvé krásné jméno v kalendáři!
Ať prožiješ ho,jak nejkrásnější sen,
ať v tento den Tvá očka jako hvězdy září!
Přeji Ti štěstí a hlavně zdraví
v Tvém hektickém životě,
ze srdce a upřímné lásky Ti skládám rým!
Jen ať jsou stále z Tebe všichni na plotě
a aby naše láska se neztratila jako dým!
To všechno Ti z celého srdce přeje,
navždy Tvůj Romča!
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)