Můj Princi
Hezky se mi vyspinkej,
můj Broučku,
má Hvězdičko.
Ráda bych Ti dala polibek na líčko.
Pojď pod peřinku do pelíšku,
ať strávíme příjemnou chvilku.
Princi mého srdce,
pojď si pohrávat s mým tělem,
ať mazlíme se spolu,
ať únavou usneme.
Tak moc Tě líbám, má Lásko.
Jen hezké sny nech si zdát,
Tvá slečna Tě líbá nastokrát.
Komentáře (0)