hřmělo
.
hřmělo až do běla
skvělému nebi
a jeho klisně
čerstvě březí
pod prsty
jezdce
všem bohům
navzdory
divadlem
už v předehře
z otěží
světce
urvané
se zase
zachtělo
zaběhnout
do alefů
všech
zelení
tož jsem v hospodě u Šolců
praštil pěstí do stolu
krátce po poledni
a teď se na vás
chodím koukat
tím tříhraným sklíčkem
do Šolcovic příborníku
párkrát týdně
jen po absintu
.
Přečteno 401x
Tipy 20
Poslední tipující: Kapka, isisleo, Zefi, Holis, WAYWARD, hašlerka, zelená víla, Psavec, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)