Možná
Chci zase slyšet Tvůj sametový hlásek,
chci si ho přehrávat jako nekonečný pásek.
Chci zase slyšet slůvka z Tvých úst,
když je nemám je to jako nekonečný půst.
Chtěl bych Tě jednou líbat do Tvých vlásků,
a tím Ti dávat najevo svou bezmeznou lásku.
Chtěl bych Tě jednou vedle sebe mít,
a s Tebou jen o nás dvou stále snít.
Možná se budeme milovat bezmezně,
budeme spolu a budeme jako na hvězdě.
Chtěl bych Ti jednou dát všechnu lásku svou,
a přál bych si, abys ji opětovala tou Tvou.
Komentáře (0)