Sváteček
Kdopak dnes slaví sváteček?
Můj Milý přec.
Proto Ti chci popřát mnoho zdraví,
abychom se měli pořád rádi,
abys úspěšný měl rok,
popošel o další krok.
Ať máš pořád úsměv na své tváři,
ať se Ti pořád daří.
To vše a víc Ti přeji,
posílám polibek nejjemněji.
Komentáře (0)