Na zrcadle vzkaz
Chtěla jsem naučit Tě smát se,
dát Ti křídla a létat k oblakům.
Dávat když sám nemáš nic, ptát se a nevíš nač?
Věřit pravdě, a neptat se zač!
Ráno však místo vedle mě bylo prázdné, na zrcadle vzkaz...
JE MI LÍTO...!
Přečteno 453x
Tipy 12
Poslední tipující: sinoraLee, Holis, zelená víla, NikitaNikaT., Larey, J's .., Elisha, Labanda
Komentáře (5)
Komentujících (5)