Já Ti potom
Já Ti potom budu třeba vyprávět pohádku
o duze a štěstí.
Rukou se dotknu kopretiny.
Všimni si jak je krásná...
Připomíná mi to děvčátko,
které pláče pro utopeného motýla.
Ten motýl byla LÁSKA.
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, malá slečna, Petbab, Elisha, hašlerka, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)