Nenaplněna
Láska je nenaplněná,
je jako růže,
jejíž květů se nemohu dotknout,
jako v moři perla ztracená,
je krásná, smutná, lítostivá....
Je štastná, veselá, a hřejivá,
Je to něco, co člověk neustále dává,
a přesto mu na vždy zůstává...
Je bolestivá i krásná...
Je chladná a zákeřná...
a i přesto ji člověk neustále vyhledává.
I když city praská,
nenaplněná je láska....
Přečteno 342x
Tipy 17
Poslední tipující: Solitude, Holis, střelkyně1, Bíša, Mbonita, Psavec, hašlerka, Danielle, Denael, labuť, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)