Prohra
Anotace: vlastní zkušenost :(
Z nešťastné lásky, z nesplněných snů, noci stávají se probděné..
Kam si mi lásko zdrh?!
Ale no tak, vždyť si ani nebyl můj.
Měl si mě rád, měl si mě ale MILOVAT!
Nevinná hra stala se bojem o city..
Stejně jsem prohrála..
A jsi zase s ní..
Přečteno 391x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Justýna, susana načeva, Psavec, labuť, PANGÁSIUS, hašlerka, zelená víla, J's .., Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)