Nikdy to nepřiznám
Polibek byl
Náhodný a snadný
A šlo to celkem samo
A bylo to příjemný
Vyděsilo mě
Že jsem se cítila
Ve tvém náručí jako žena…
Milovaná…
Je tohle láska?
Nebo jen přetvářka noci
O které oba víme
Že jednou
Prostě skončí
A co zbude pak?
Co nám zůstane?
Když místo toho
Abychom si řekli
Co vzniklo
Naše ústa mlčí…
Asi se rozloučíme
I po tom všem
A i kdyby
Moje srdce už navždy
Zůstane chladné
Protože asi miluje
Jak snadné to teď je vyslovit…
Ale nikdy to nahlas
nepřiznám
…..
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)