Půlnoční sbohem
Jak sen míjený v mořích
Bez dna schne prázdná nádoba
A já jsem na Tvém stole neviditelná ozdoba
Jsem sklem, co bolest neprorazí
A lidi jsou mých citů vrazi
Když usínám v objetí smrti…
Nenávidím… a to mě drtí
Umírám v osamění dnes o půlnoci
a sbohem dávám v téhle noci…
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Okřídlená Lištička, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)