Byl to velký miláček, ale po některých nepříjemnostech, které způsobil, se udála změna v mém vztahu taková, že dala vzniknout této básničce.
08.01.2010 20:45:00 | deleite
Vtipně poskládaný inventář zbrojnice. Akorát mě napadá jestli ta bytost, co o ní píšeš je fakt tvůj miláček, nebo se tvůj vztah změnil?
08.01.2010 14:58:00 | René Vulkán