Chtěla bych kreslit...
Anotace: nevím proč právě ruce
Chtěla bych kreslit Tvoje ruce
po noci jemných doteků
kde v objetí jsme spočinuli
na sněžné pláni bez dechu
chtěla bych kreslit Tvoje ruce
zbarvené vínem do ruda
nevidí otázku v mých očích
kdo polibek mi prvý dá
/tohoto roku/
chtěla bych kreslit Tvoje ruce.
Přečteno 374x
Tipy 23
Poslední tipující: WAYWARD, Zefi, enigman, Roman.Tycka, floreciente, carodejka, Vlk v rouše, hašlerka, Holis, susana načeva, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)