Anotace: o pocitech, který zažil určitě každý z nás :)
Udělat prvý krok je někdy opravdu mocka těžké a je zapotřebí mnoho sil... ale obvykle je pak líp... tedy dle mého názoru a života jako takového... každý ale na to musí přijít sám. Celkem dobře napsané, k pochopení... ale vše zůstává jen na nás samých, neb sami si utváříme život a jsme strůjci svého štěstí.
01.01.2010 13:50:00 | NikitaNikaT.