" Až pochopíš, co pro mě znamenáš, tak budu jiná, nepřístupná, zrazená.
Budu Tě nenávidět, že si mě nechtěl mít rád.
Všechny mý slzy, každou zvlášť, zaplatíš mi, jen ještě nevím jak.."
hm. při troše štěstí... to zaplatí nějaké jiné v době, kdy to Tebe už nebude zajímat. Ale ksakru, chtělo by to tu... trošku štěstí, na tý to vždycky stojí a padá...