Anotace: ...často jsou pro nás vzpomínky nečekané a nechtěné...:-)
Já nevím, kde se berou, s ničím nesouvisí, přijdou kdy chtějí, zmizí si nebo dotěrně dorážejí a někdy hřejí.Jejich nezřízené jednání stojí určitě za téma.
31.03.2010 21:30:00 | Elisha
Ano, člověk něčeká, že se budou vynořovat tak často a s takovým citovým nábojem a ony to přesto znovu udělají. :)Hezká.
15.02.2010 12:27:00 | Dota Slunská