Dnes naposled
Anotace: Zase jednou jsem byl naivní a romantický idiot a věřil, že se stane zázrak...nestal ..!..(-.-)..!..
Dnes naposled razím k tobě domů
Dnes naposled chci tě políbit
Dnes naposled srdce skládám z atomů
Dnes naposled chci se zalíbit
Dnes naposled chci tě zpět
Dnes naposled pro tebe žiji
Dnes naposled si ty můj svět
Dnes naposled s vlky viji
Dnes naposled....možná...snad
Aaaaale nebudu si nic nalhávat
Dnes naposled to není
a já topím se dál
oddávám se svému snění
a začíná fantazie bál
Spolu plujeme po parketu
kolem tví přátelé
vzpomínám na Hanku, Rostíka i na Markétu
vypadáš šťastně,... vesele
Líbám tě na tváře
držím kolem pasu
....padají trakaře,
v krámku Štěstí zavřeli kasu
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, zlomený a nanicovatý -__-
Komentáře (1)
Komentujících (1)