==================================================
Anotace: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!
Ve jménu Satana,
vládce Země,
Krále světa rozkazuji :
Silám temnot,aby vložily svou pekelnou moc do mých rukou!
Vzal jsem jméno Tvé za část sebe sama!
Při všech Bozích Pekel rozkazuji,
aby se vše, o čem jsem hovořil, také stalo!
Přijďte a ozvěte se na svá jména!
Projevte tak mé touhy!
SLYŠTE JMÉNA !
PEKELNÁ JMÉNA :
Amon
Asmodeus
Bafomet
Belzebub
Behemoth
Beherith
Diabolus
Hekaté
Lilith
Mammon
Marduk
Mefistoteles
Moloch
Nergal
Sammael
Shaitan
Thoth
In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi!
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (2)