Dneska píšu
Dneska píšu
jenom na údržbu.
Včerejšek jsem opravdu PROŽIL.
A opice mi pořád plavou krví.
Převalujou se tam, mrchy,
v tý krvavý lázni
a vůbec se jm nechce
dát mi sbohem, dát mi vale.
Člověk se pak diví,
jak je těžký: býti, psáti, milovati.
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)