Očima najít lásku
Pomoz mi najít lásku.
Nejde to, vidím přetvářku.
Lže očima
a ústy vzývá lásku.
Pokud teskníš,
tvůj sen běží ti pozpátku.
I ty lžeš očima
světu, co skrývá lásku.
Když smutno je,
ztratíš sny, i duši dáš v sázku.
Tak ty lžeš očima
a ústy voláš pravdu.
Stejně jak většina
život v protikladu.
Od teď už hledej očima
uvidíš někdy i nezměrnou krásu.
Když ústa spojí polibkem
nevyhnutelnost v lásku.
Přečteno 576x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, lexus, ilona, Elza511, susana načeva, zelená víla, Mbonita, Bíša, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)