Je krásné milovat...
Anotace: ...ještě krásnější být milován
Utápí mne žal, ikdyž nevím jaký.
Nebo si to možná nechci přiznat.
(je krásné milovat, ještě krásnější být milován)
Tak slepě šlapat a nemoci nic říct.
Páč slova má sou nejistá a strašná svojí podstatou.
A zvrácenost budiž mojí nejhorší odplatou...
(je krásne milovat, ještě krásnější být milován)
Tak veškerou svou pýchu a hrdost,
sílu a žal,
myšlenky a srdce odevzdávám Vám.
A bojím se nechci být již odmítán.
(je krásné milovat, ještě krásnější být milován)
Smilujte se lady...
(stále milovat, stále odmítán...)
Komentáře (0)