Láska
Jsem tichá jako peřina
co pod ní se
noříš
jsem tichá jako
vteřina
na kterou
věříš
jsem tichá jako
množina
kterou to
začíná
jsem tichá jako bublina
kterou to
končí
jsem tady
mám pevné základy
a v tvých citech hledám
záhady
nezpovídám tě v přítmí
hvězd
nenapovídám ti
v záři
pocitů
" no tak mi napověz"
Jsem tichá,
jak měsíc
zářím
občas nevíš kam
a jak
a
kde začínám
Jsem tichá, jako myšlenka
zřídka pochopená
beze jména
jsem jen
objevená
jen tiše našlapuji
v kroji citu
a naději
věnuji
jsem přeci
láska
bez
soucitu
a jen sebe
do srdce ti
vnořuji..
naději
a příval
citu...
jsem láska
a miluji
Přečteno 603x
Tipy 42
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, kroužek, Oťas, P.P.S., Labanda, Holis, WhiteSkull, enigman, harmony, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)