Sen???
Tmavá místnost,
co vyvolává vzpomínky bolestivé.
Zamyšlená dívka.
Barevná a pozitivní myšlenka,
co v černou splyne.
V dlani svírá obrovský klíč,
chce ho zahodit..
minulost neodemknout víc!
Už je to dlouho,
co touha k němu touhou není..
/.., ale občas si vzpomene./
A teď?!
Už ví, že umřel v zapomnění..
/..probudila se!/
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, slob, pamp_elka, Isquieasuus, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)