Zímní krajinou
Anotace: toulám se bez tebe
.
Toulám se zimní krajinou,
na trávě jinovatka,
má duše klidem ztišená,
sametově hladká.
Křišťálu potok
na slunci se třpytí,
v něm uvízlo srdce,
jako v husté síti,
v krystalech ledu
hřát tě nedovedu.
Sněhu je málo,
peřina, co tlačí,
pokrýt vše kolem
nepostačí,
ani ztuhlou zemi.
A bez tvých paží
chladno je mi.
.
Přečteno 380x
Tipy 26
Poslední tipující: Taog, Kozoroh 1, fuu, Skywalker, Kapka, bobi bobie, Koza, Holis, zíťa 2, pamp_elka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)