Láska hory přenáší

Láska hory přenáší

Anotace: ...nohy to však nesnáší:)

Potok zurčí ,tráva tančí
já jdu právě od své Anči
nohou lehkou s čistou hlavou
po tmě lesem stezkou starou

Krakonoší chodím cestou
každý den tu za nevěstou
znají přesně již mé boty
kudy s ránem do roboty

večer zpátky přes hřebeny
z dáli slyšet klekání
hnán za tebou za tvým světlem
v té chaloupce ve stráni

přísloví je moudré věru
kdo zamilován peláší
musím to dát do závěru
láska hory přenáší
Autor ten v koutě, 03.01.2010
Přečteno 531x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, hašlerka, Mbonita, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, moc milé veršování.

03.01.2010 22:06:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí