song je docela dobrej, :( ale o té dívce bych si iluze nedělala.... to je fakt někdo, kdo nechce - i když předtím buď chtěl/a nebo si myslel/a že chtěl/a nebo jinak zavdával/a dojem, že chtěl/a..............Moje zkušenost je, neexistuje žádné vskrytu milovat a kdo podruhý vleze do stejný řeky, vykoleduje si stejný sračky, akorát ještě o něco víc zahuštěný............:) nojo, já se také musím teďko hlavně vyke... vypsat. :-) ale jinak myslím, že Áj Sík Jú je asi v téhle situaci nadějnější, snad i na rozptýlení.........:) Hmm, asi si to taky budu muset zase nainstalovat, před 3 lety mi psali samí mladí turečtí stíhači a byla to prdel.
04.01.2010 07:32:00 | pamp_elka