můj pane?
Anotace: fakt, že tady nyní v tuto chvíli "nejste", neznamená, že Vás budu milovat o něco méně
Slavíci kolem
Mě pojídají mlhu,
Která mě tak zaslepuje.
Máte někdy strach
z mého procitnutí,
Můj pane?
Ve vyprahlých citech
Malíři spřádají bolest,
pletou z ní nekonečné sítě
A má mysl je jako udice
Ponořená do vody,
Na jejímž konci
Je prázdný medailon od Vás,
Můj pane.
A na mé kůži tiše pláče
otisk ze rzi.
Chytíte se ještě někdy?
Aspoň na chvíli
Se mi zamotejte do snů,
Které mne každý den mučí,
Ráda to podstoupím,
Jen Vás prosím,
Ať s každým východem slunce
Ty představy nekončí,
Můj pane.
A přestaňte si naivně myslet,
Že Vás někdy budu milovat
O něco méně.
Přečteno 439x
Tipy 22
Poslední tipující: Anjesis, Fenceless, jedam, ilona, Radek.oslov.Šafárik, Špáďa, hanele m., Nergal, harmony, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)