Píšu dopis
Anotace: jsem hold divný, emočně nevyvážený a psychicky labilní:D
Tvé kráse
která jemně doplňuje
Tvé dokonalé já
a ulehčuje mi žít.
Tvému srdci
které tak rád líbám
celé dny
a hned je lehčí snít.
Naší lásce
která mě s Tebou drží
už tak dlouho
a brání mi odejít.
Tobě
jenž jsi mi celým životem
navždy budeš
i když nám oni nepřejí.
Přečteno 375x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, Žulík, Pevya, susana načeva, Zefi, hašlerka, Bíša, Psavec, zelená víla, PANGÁSIUS, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)