Tmavovláska
Anotace: ...jistě není dokonalý ...ale začalo mě to bavit ....
Tmavovláska není mladá
tmavé vlasy dělá barva
nejlepší léta jemu dala
nakonec zůstala sama
Zůstala sama v tichém domě
bojí se tmavé tmy
nevstoupí dvakrát do stejného ohně
do ohně temné nevěry
Zklamaná uprostřed ohně
slzy ji tečou o tvářích
"věrná láska není pro mě"
Hlavu otočila vzad
nová láska její duši prozáří
"běž si když nemáš mě rád"
Přečteno 436x
Tipy 9
Poslední tipující: Kimiko, bobi bobie, vodnař, Bíša, nejsembásník, CORONATION, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)