Pro Tebe zlatíčko moje
Anotace: Pro mého syna Honzíčka
Když poprvé očko Tvé
mrklo do mého,
cosi ve mně
silně se rozzářilo.
Byla to dlouhá noc,
plná bolesti,
hlavou mi proběhli
všechny mé neřesti.
To jaká jsem byla
dnes už je minulost.
Teď existuješ jen Ty
a naše budoucnost.
Záříš v mém životě,
jsi hvězdičkou jasnou.
ležíš mi v náručí,
líbám Tě děťátko moje,
ať jiskřičky dětství
v Tvých očích nikdy nepohasnou.
Miluji Tě Honzíčku!!!
Přečteno 830x
Tipy 20
Poslední tipující: Robin Marnolli, Krásná Princezna, Holis, harmony, hašlerka, zelená víla, Larey, Bíša, Psavec, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)