Jen sex...
zbytečné jsou otázky
chceš jenom sex-bez lásky,
nevíš, co jsou něžná slůvka,
jsi jenom o sexu mluvka
neznáš něhy pohlazení,
neumíš se oddat snění,
bereš, co máš nejraději,
marně prosím o naději
život můj bez lásky dusíš,
nezakrývám, už se hnusíš,
vrať se zpátky mezi lůzu,
zabil jsi i moji Múzu…
Přečteno 444x
Tipy 14
Poslední tipující: TetaKazi, bobi bobie, Zasr. romantik, sestra-konec, BArBArKO, Květka Š., pamp_elka, Psavec, Elisha, CORONATION, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)