Tma
Anotace: Realita a naděje.
Tma
Tma, začíná tma,
dotýká se budov, věcí, lidí a lásky.
Začíná tma.
Začíná zapomínaní.
Začíná různorodost.
Začíná zklamání.
Jednoho dne je to pryč,
takový kus, takových let.
Jednoho dne je konec,
takové lásky, takové melodie.
Odpustit, zklamat nebo zradit ?
Koho nechat v srdci a koho vypustit?
Řídit se rozumem nebo srdcem,
litovat nebo doufat?
Ach, tak je to složité,
tak je to nepochopitelné.
Začíná konec.
Začíná vzpomínání.
Začíná naděje.
Začíná zklamání.
Rozhodnutí padne s půlnocí,
doufejme, že ve tmě bude světlo.
Že světlo prosvítí tmu,
a prostoupí ho štěstím na všech stranách ať se děje cokoliv.
Přečteno 418x
Tipy 11
Poslední tipující: harmony, zelená víla, zíťa 2, Neldor, CORONATION, kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (2)