Anotace: Roz..zbíjení..uzamčení..málo..chtění..anebo jen stejné chtění...roz..zlomení...roz..určitě, ač URČITĚ..moje..tužka? rozbíjení..uzamčení..málo..nechtění a stejné chtění...rozlomení...určitě, a URČITĚ zas....tužka?
Odívat nechtěné lůžko — to si představím nevypuditelného podnájemníka...
S rozbíjením uzamčeného mála mám problém, nic mi to zatím neříká... ...ani po prozbité předmluvě mně nesvítá... ...avšak ráno snad bude moudřejší večera
05.01.2010 00:32:00 | Špáďa