Čau, lásko

Čau, lásko

Anotace: empiricky zjištěno, že každý vztah ma tenhle stejný identický průběh. a ja se ptám, stojí nám to za to?

Čau,lásko posvátná, zlatý to poklade
Jak ses sem dostala, ve hvězdách oděna
Jazykem květin a písní všech andělů
Ptá se Tě nebeská ozvěna

Čau,lásko nádherná, křídla máš z naděje
Vdýchnout kus života zpět do mých dní
Vrátit mi štestí a iluze ztracené
Zahřát, tam kde srdce dlí

Čau,lásko jediná, moje a moje jen
Plujeme spolu, nevnímáme čas
Obloha vítá nás, otvírá brány své
A Nebe samo je v nás

Čau,lásko záhadná, sladká to představa
Vlastniti duši je iluzí jen
Byt sebekrásnější, klame nas osleplé
Co chtěji žíti svuj sen

Čau,lásko zakletá, dare můj danajský
Vzdát se Tě nelze, vždyť z nebes jsi dar
Zaživa pohřbena v troskách Tvých zázraků
Kdo mi Tě, lásko má, vzal?

...

Čau,lásko ztracená, šeptám tu do ticha
Prázdnota dusí me, v nebi maj zavřeno
Zbyl mi jen tichý stín a bledá vzpomínka
Na to, co stokrat je ztraceno..
Autor pennywise, 05.01.2010
Přečteno 650x
Tipy 10
Poslední tipující: Roser, Úsměv sedmnáctky, WAYWARD, Pauli, Bíša, brooklyn, susana načeva
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahahahahahahah!

16.01.2010 13:58:00 | ricda

...STojí...dílko je zpěvné,čtivé,milé,co víc? Moc fajn

11.01.2010 15:24:00 | WAYWARD

Každý si to prožít musí...

05.01.2010 21:39:00 | Bíša

ten jazyk květin byl hezký

05.01.2010 21:10:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí