Nejiná
Anotace: Navzdory předpokladům.
Ani tahle zvlášť jiná není.
Touží po pohledu, objetí, políbení,
Po nervózním v hlase chvění,
Když vyřkneš slova, co život mění.
V noci se ve dvou oddat snění,
S úsměvem vkročit na světlo denní,
Ve válkách dojít k usmíření.
I ona touží – po bláznění!
Po smíchu v tom pravém znění.
Po muži s citem pro umění,
Co za jinou ji nevymění.
Jo, i já jsem taková.
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Buchtová, Elisha, Lioness, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)