Hádka......
Anotace: Proč si lidi ubližují, když toho pak litují?
Srdce chřadne
tělo strádá
proč vždy bolí
když mám ráda
Proč dva v sobě soka vidí
proč se tolik nenávidí
proč si ubližují bez příčiny
tolik slov a tolik špíny
proč tomu ti dva dopustí
kdo ví zda si odpustí
možná jednou.......
................snad
Přečteno 444x
Tipy 13
Poslední tipující: Poetický Ďábel, Pevya, Azazen, ilona, bliker, Laivindia, Bíša, enigman, Kapka, Roman.Tycka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)