Zase jedna taková..
Anotace: Prostě o ní, o lásce.
Světlo lampy tě budí
moje básně tě nudí
lety vzduchem tě brzdí
sluneční paprsky hyzdí
houslové tóny ti vržou
bulvární deníky nelžou
zpěv ptáků v oblacích nezní
mraky jsou dle tebe vězni
polibky mí tě matou
ostatním mužům jsi mapou
tvý slzy jsou oči hříchu
spoutat mě chceš v ranním tichu
v noci mě budíváš ze sna
někdy jsi lásko fakt děsná..
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Oťas
Komentáře (1)
Komentujících (1)