Nežádám víc
Anotace: Vyznání, od jednoho z těch kluků, kterým jsem ublížila...
Nežádám víc, než chceš mi dát,
s tebou jsem šťastný, co víc si přát.
Snad vidět úsměv, co zdobí tvou tvář,
když tě sny obklopí, jak měsíční zář.
Držet tvou ruku a políbit jen,
nenechat utéct ten krásný sen.
Ležet ti po boku, prostě být s tebou,
zahřát tvé nožky, občas když zebou.
Není to zimou, když mé ruce se chvějí,
jen pocity srdce vyjádřit chtějí.
Z hloubky tvých očí neschopen slova,
pohledět do nich, přál bych si znova.
Přečteno 588x
Tipy 34
Poslední tipující: tato22, Atilla, Gabrielle, CRASH, Rootness, bloodysunset, jedam, carodejka, Live to fight, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)