TOUHA
Anotace: Tohle je vlastně písnička.
Líbej mě tak dlouze,
podlehni mí touze,
nebudu se vzpouzet,
o lásku je nouze.
Častokrát jsme snili,
o týhletý chvíli,
častokrát jsme nespali,
v naději jsme doufali.
Tahle noc bude dlouhá,
tak silná je naše touha,
kdo chce ať se rouhá,
rozum neposlouchá.
Častokrát jsme snili,
o tom být spolu chvíli,
častokrát jsme nespali,
z toho jak jsme zoufalí.
Přečteno 501x
Tipy 12
Poslední tipující: Giginka, Pevya, Psavec, Isquieasuus, labuť, Květka Š., come-past traveller
Komentáře (7)
Komentujících (5)